Tractaments

Actualment, els problemes circulatoris són molt habituals en la població i estan derivats de factors genètics i de mals hàbits diaris. La pressoteràpia ajuda a afavorir la circulació ia disminuir la retenció de líquids, impedint que apareguin altres problemes majors. A més té un component estètic molt bo, combat la cel·lulitis.

11

En Alestetic posseïm de Tractaments com la pressoteràpia, un tractament terapèutic específic per millorar el sistema circulatori i el sistema limfàtic, a més de proporcionar altres beneficis estètics, com l’eliminació de la cel·lulitis. Es poden tractar zones concretes, per exemple, les cames, abdomen, braços, esquena i cintura.

El pacient es posa unes botes pneumàtiques que, mitjançant dolls d’aire, exerceixen una pressió a la zona a tractar. Aquesta pressió reactiva el sistema circulatori i limfàtic, produint nombrosos beneficis. El pacient s’introdueix en una mena de vestit, i nota un massatge amb una pressió agradable i relaxant.

12

Un cop realitzat el tractament és recomanable utilitzar la nostra crema reductora i reafirmant que ens ajuda a potenciar els resultats. Mantenir un estil de vida saludable que eviti la retenció de líquids, per exemple, alcohol, tabac, i aliments com l’enciam o amb un alt contingut en sal. Altres recomanacions són: mantenir les cames en alt, a la dutxa, combinar els dolls entre aigua freda i calenta